Okoliš poslovnih prostora dio je njihovog ukupnog image-a. Kvalitetno uređen predstavlja užitak korisnicima i zaposlenicima, a na ponos je i svojim vlasnicima. Zbog toga mnogi upravo za vanjsko uređenje i održavanje svojeg poslovnog subjekta angažiraju tvrtke koje će okolišni prostor pretvoriti u savršenstvo.

Lijepo i funkcionalno uređenu okućnicu, po uzoru na zapadne zemlje, želi sve veći broj ljudi te stoga i privatne osobe sve češće prilikom uređenja i održavanja svojih okućnica traže tvrtke koje se bave uređenjem okoliša.

Samo planski redovitim održavanjem prema planovima struke, omogućuje se ostvarenje reprezentativnog prostora koji stapa  vizije, potrebe i želje naručitelja s njegovim krajnjim zadovoljstvom i ponosom.

Tvrtka Poljopromet d.o.o.iz Ličkog Osika je proširila svoju djelatnost i na hortikulturne i radove uređenja okoliša, zelenih površina.

Hortikulturno uređujemo i održavamo kućna dvorišta i vrtove, okoliše poslovnih građevina te javne zelene površine poput okoliša stambenih zgrada, parkova, dječjih igrališta, sportsko-rekreacijskih površina, drvoreda, parkirališta, zapuštenih i zaraslih parcela.

Kao što nam je svima poznato, hortikulturni radovi zahtjevaju puno vremena, truda, znanja, volje i novca, a kako nam današnji ubrzani način života ne ostavlja dovoljno ničega od navedenoga, nije teško zaključiti da je brže, sigurnije, bezbrižnije, lakše i jeftinije za Vaše hortikulturne radove i uređenja okoliša angažirati profesionalce koji će Vaš okoliš kontinuirano pretvarati u Vašu oazu ljepote i užitka.

Djelatnici tvrtke Poljopromet d.o.o., educirani za rad sa strojevima i uređajima, biljkama, gnojivima i sredstvima za zaštitu bilja, hortikulturne i radove uređenja okoliša vrše najsuvremenijim strojevima i uređajima današnjice, koji stvaraju najmanju moguću buku prilikom rada a kako ne bi ometali rad i boravak korisnika i osoblja okolnih državnih, gradskih, privatnih, vjerskih, prosvjetnih, sportskih, zdravstvenih i inih ustanova.

Vodeći računa o zagađenju okoliša i prirode koristimo strojeve i mehanizaciju koji, atestirani, ispuštaju minimalne količine štetnih tvari te tako minimalno zagađuju okoliš i prirodu.

Bilo da s tvrtkom Poljopromet d.o.o.želite sklopiti Ugovor o kratkoročnom ili dugoročnom redovitom održavanju ili našu uslugu trebate jednokratno, obratite se s punim povjerenjem.

Prepustite poslove uređenja zelenih površina profesionalcima.

Jamčimo kvalitetu, kontinuitet i zadovoljstvo.

CJENIK USLUGA HORTIKULTURNIH RADOVA, ODRŽAVANJA OKOLIŠA I ZELENIH POVRŠINA dostavljamo na zahtjev.

  Djelatnosti - Sve