Tvrtka POLJOPROMETd.o.o. iz Ličkog Osika, Gospić, djeluje na prostoru Like i šire od 2002. godine.

Cilj početka djelatnosti POLJOPROMETA je bila snabdijevanje građana i poljoprivrednih proizvođača u okolnim mjestima potrebnim repromaterijalom za poljoprivrednu proizvodnju, vrt i okućnice.

Poslovanje smo započeli sa samo jednom maloprodajnom trgovinom u Ličkom Osiku i sa samo jednim uposlenim djelatnikom sve do 2006. godine kada se pokazala potreba za proširenjem maloprodajnih trgovina a kako bi se omogućilo građanima i poljoprivrednim proizvođačima i u drugim udaljenim mjestima da si u što kraćem vremenu i na što kraćoj udaljenosti od svojih gospodarstava nabave i osiguraju artikle potrebne im u njihovoj proizvodnji.

Danas poslujemo na tri lokacije sa tri maloprodajne trgovine u Ličkom Osiku, Perušiću i u Gospiću te jednim veleprodajnim skladištem u Ličkom Osiku, a zapošljavamo 10 djelatnika agronomske, poljoprivredne i šumarske struke.
Osim poslovima maloprodaje i veleprodaje repromaterijalom u poljoprivredi bavimo se i prodajom poljoprivredne mehanizacije, prodajom i servisiranjem motornih uređaja kao i održavanjem zelenih površina i hortikulturom, te prodajom plina za kućanstvo.

U našoj ponudi svojim kupcima nudimo više od pet tisuća artikala potrebitih im za njihovu poljoprivrednu proizvodnju, uređivanje vrtova i okućnica, opremanje farmi i gospodarskih objekata, radionica, dijelove i samu poljoprivrednu mehanizaciju te razne alate i opremu potrebnu u svakome dvorištu, farmi i okućnici.

Poduzeće POLJOPROMET d.o.o. je ovlašteni zastupnik i servis strojeva i opreme poznatih brandova kao što su; HONDA, OLEO MAC, HUSQVARNA, CUB CADET i MTD, TORO, KRANZLE, METABO, INO BREŽICE, ROBUST SLOVENIJA, AL-KO.. te prodaja i servis branda STIHL, ovlašteni zastupnik MASTER grijača, isušivača, puhača, ventilatora i rashlađivača zraka te zastupnik AR BLUE CLEAN visokotlačnih perača.

Cilj nam je i u budućim vremenima omogućiti svojim kupcima nabavku što većeg asortimana robe potrebite im na njihovim gospodarstvima i tvrtkama na jednom mjestu, a rezultati poslovanja se mjere sve većim brojem zadovoljnih kupaca.

Obratite se s povjerenjem u jednoj od naših maloprodajnih prodavaonica stručnom osoblju koji će Vas rado posavjetovati i pomoći Vam u odabiru potrebitih Vam artikala iz našega širokog asortimana.

Podaci o tvrtci

  • Skraćeni naziv: POLJOPROMET d.o.o.
  • Puni naziv tvrtke: POLJOPROMET d.o.o. za trgovinu i usluge
  • Sjedište tvrtke: LIČKI OSIK 81, 53000 GOSPIĆ
  • OIB: 08446807015
  • MBS: 4134877
  • Žiro račun ( IBAN ) : HR3123400091110620280
  • Temeljni kapital: 2.650,00 EURA, uplaćen u cijelosti
  • Direktor: KATA RATKOVIĆ
  • Prokurist: VLADO RATKOVIĆ
  • Prokurist: MILE RATKOVIĆ