Objavljeno: 22. 03. 2022 - 6:30

1974. godine kompanija Kränzle osnovana je s ciljem proizvodnje profesionalnih visokotlačnih uređaja za pranje visoke kvalitete. Zahvaljujući konstantnom vođenju ovim ciljem uspjeli su u stvaranju prepoznatljivosti branda Kränzle na svjetskom tržištu. Danas, tvrtka ima podružnice u Švicarskoj i Poljskoj kao i široku mrežu distributera u više od 90 zemalja širom svijeta. Priču Kränzlea zaokružuje 200 vrijednih zaposlenika raspoređenih na dvije lokacije ukupne površine od 54.000 m2 u Njemačkoj.

Kränzle proizvode odlikuje visoka kvaliteta, preciznost i oznaka “made in Germany”. Investiranjem u najmodernije proizvodne linije u kombinaciji s posvećenosti detaljima i točnosti iskusnih zaposlenika kompanija Kränzle garantira ispunjavanje visokih standarda za svaki pojedini proizvod.

Visoko kvalificiran prodajni tim osigurava prvoklasnu podršku kupcima i nadzire i organizira globalnu mrežu ovlaštenih partnera. Brojna logistička služba osigurava pravovremenu dostavu svih proizvoda. S kapacitetom skladišta od 6.500 paleta kompanija Kränzle uvijek je spremna u najkraćem roku odgovoriti na velike narudžbe.

Glava pumpe koju Kränzle sam proizvodi od posebne mjedi centralna je točka svih Kranzle visokotlačnih uređaja. Slika je zaokružena velikim i preglednim manometrom izrađenim od inoxa. Zahvaljujući sustavu “sigurnosti suhog rada” i sustavu koji sprječava prodiranje usisanog zraka do pumpe životni vijek uređaja znatno je produžen.

Svi Kranzle uređaji opremljeni su keramikom obloženim inox klipovima što značajno produžuje životni vijek uređaja. Dobra toplinska vodljivost inoxa te izrazita otpornost keramičke obloge na mehanička oštećenja garantiraju dugovječnost uređaja.

Iznimno izdržljivi elektromotori proizvedeni u skladu s visokim Kranzle standardima kvalitete osiguravaju dugotrajnost i vrhunske performanse uređaja. Visokotlačni uređaji opremljeni su sporohodnim elektromotorima s 4 pola (1.400 rpm) koji rade iznimno tiho. Odlikuje ih dugotrajnost i pouzdanost.

  Novosti - Sve